Missing Consumer Key - Check Settings

O nama

Moj suprug uvijek voli reći, kako je Shtorija moja priča. A ja uporno ponavljam da je to “naša” priča… Jer da nije bilo njega i njegova višegodišnjeg nagovaranja, sumnjam da bih se ikada odvažila napisati nešto, a kamoli objaviti sve to. On je taj koji je vjerovao u mene, kritički komentirao svaku priču i na koncu gurao sve ovo kad sam ja htjela odustati. Zato, ovo je naša priča, naše novo putovanje, još jedna naša štorija. I tako je naša štorija postala SHTORIJA, naš mali obiteljski projekt čiji razvoj ćete, nadam se, pratiti s nama.

Što se mene same tiče, kao autorice ovih priča…pa evo.. Moje ime je Sarah Stručić i sa svojom obitelji živim u Zadru. Po zanimanju sam diplomirana pravnica i do rođenja svog drugog djeteta, aktivno sam radila u struci. Poslije sinova rođenja, suočena s nekim novim izazovima u životu, odlučila sam se posvetiti odgoju djece i ostati s njima kući. I nisam požalila! U međuvremenu je broj djece porastao za još jedno, tako da za sada, još uvijek uživam u čarima majčinstva troje djece. Mislim da su upravo njih troje i razlog što je moje piskaranje rezultiralo pričama za djecu, a ne nekim ozbiljnijim romanom. Uistinu vjerujem, kako je upravo kroz ovaj naš “kaos” dječjeg smijeha, plača, pjesme i igre, moj kreativni izražaj pronašao svoj put.

Voljela bih da, dok listate i čitate naše slikovnice, osjetite emociju i ljubav s kojom je ovaj naš mali projekt stvoren te da istinski uživate u druženju sa svojom djecom! Priuštite sebi i njima nezaboravne trenutke!

Za kraj moram istaknuti divnu, mladu, talentiranu Nejru Turčinović koja je, svojim ilustracijama, udahnula život mojim stihovima. Hvala draga Nejra!

A sad, nadam se da ćete uživati u čitanju i slušanju!