Missing Consumer Key - Check Settings

Nova serija Malih životinjskih priča

Da mi je prije godinu dana, netko rekao da će Male životinjske priče dobiti svoj nastavak, i to nakon samo godinu dana, mislim da bih mu teško povjerovala. Na sve upite o njihovom nastavku, o novim zgodama (i nezgodama mojih životinjskih junaka) uvijek sam odgovarala – Ne znam. Da bih voljela, bih, ali čisto sumnjam da ću uspjeti.

I eto nas, godinu dana nakon objave prve serije od pet slikovnica, danas s ogromnim ponosom mogu reći da se Dabru, Lasti, Sovi, Devi i Svinji, pridružuju nove životinjice.

Seriju opet čini pet slikovnica pisanih u stihovima i rimi. Ovoga puta, Vas i Vaše mališane, razveseliti će zabavne avanture male Ljame koja ima samo jedan san – postati prava dama! Uz pomoć svoje mame, upisati će se u najbolju školu za dame, gdje drugdje, nego u Parizu! Tajna velikog krokodila otkriti će svima što to muči čuvenog lovca i kako će jedna roda naći rješenje njegovih problema. I ovoga puta, morali smo ubaciti jednu zimsku priču pa ćete kroz Snježnu prču mame medvjedice doznati, što je jedna mama sve spremna napraviti za svoje mališane. Sigurna sam da ćete se sažaliti nad nevoljama poljskog miša, a ujedno ćete naučiti kako se, unatoč lošem danu, iz nečeg lošeg može roditi nešto sasvim lijepo! Peta i zadnja priča ove serije posebno je namijenjena svim malim zaljubljenicima u školu, svima onima koji s veseljem čekaju pustolovinu zvanu “škola”. A kako će se naša vjeverica snaći u školskoj klupi, doznajte u priči Vjeverica kreće u školu!

Naravno, nove serije sasvim sigurno ne bi bilo da nije bilo tako pozitivnih reakcija svih vas na moje prve slikovnice! I zato, ovdje moram reći – Hvala! Od srca svima hvala!!

Nadam se da ćete u novoj seriji, uživati s jednakim žarom, kao u prošloj!