Bojažljiva sova

(5 recenzije korisnika)

89,00 kn (11,81 €)

Dimenzije: 20cm * 20cm

Uvez: tvrdi

Br. strana: 34

Kategorija:

Opis

Mala sova koja se po mnogočemu razlikuje od drugih sova i njen vrijedni prijatelj kos, glavni su junaci ove slikovnice. Otkrijte kako je sova zbog brige za najboljeg prijatelja, prevladala svoj najveći strah.

5 recenzija za Bojažljiva sova

 1. Anita307

  Prekrasna prica o pravom prijateljstvu, predivna ilustracija.

 2. Anita K

  Bojažljiva sova je baš priča iz koje svi mogu naučiti, i veliki i mali. Mene je potaknula na zahvalnost i podsjetila na to koliko sam sretna što imam u svom životu šačicu prijatelja koji su uvijek spremni pomoći bez razmišljanja i kalkuliranja. Jako lijepa priča! Meni osobno najdraža….. ne znam da li je OK sa 37. godina reći da imaš svoju najdražu slikovnicu ….ali ….eto, ja imam. 😂

 3. Marija

  Bojažljivu sovu kao i druge slikovnice iskoristila sam kao savršen poklon za mališane. Od svih, meni je osobno najdraža jer ima onu posebnu poruku koja djecu, ali i nas odrasle podsjeti na male, ali bitne stvari u životu 😊 svakako preporuka za čitanje od malih nogu!

 4. Magda Lena

  Bojažljivu sovu sam poklonila jednoj dragoj djevojčici, a zbog prekrasnih crteža, lijepe poruke koja se skriva u njenim stranicama i teksta koji je melodično pisan u stihove, ja sam sigurna da će se upravo zahvaljujući ovoj slikovnici, roditi jedno veliko prijateljstvo između nje i čudesnog svijeta knjiga! Hvala našoj bojažljivoj, ali hrabroj Sovi! ❤️

 5. Ljerka

  Fantastična serija slikovnica! Duhovite, pametne i još u rimi. Svakodnevno ih koristim u logopedskom radu s djecom predškolske dobi. Moja topla preporuka.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *